h

Nieuws van de afdeling

10 september 2017

SUPERZATERDAG 9 SEPTEMBER

Foto: Wem / Wem

Op 9 september kwamen vertegenwoordigers van de SP-afdelingen van Overijssel naar Deventer om gezamenlijk te buurten in de Voorstad. Het werd op tijd droog en ongeveer 20 SP'ers trokken de wijk in. Opvallend was dat heel veel mensen onze aankondigingsflyer hadden gelezen. De meeste buurtbewoners reageerden zeer positief op ons bezoek. En dit waren de voornaamste punten van zorg in de buurt:

Lees verder
6 april 2017

VERKLARING VAN DE AFDELINGSVOORZITTER M.B.T. HET OPSTAPPEN VAN DE RAADSFRACTIE

Vanmiddag liet Eugene Kelder, fractievoorzitter, ons weten dat hij samen met de twee raadsopvolgers met onmiddellijke ingang uit de SP stapt. In de Stentor laat raadsopvolger en fractiesecretaris Monique van der Horst weten dat de moraal en de motivatie om de plaatselijke afdeling van de SP op te bouwen wordt ondermijnd door de mededeling van de coach van de afdeling, dat de kans op deelname aan de raadsverkiezingen 2018 op dit moment zeer klein is.

Lees verder
5 april 2017

VERKLARING VAN DE AFDELINGSVOORZITTER OVER BERICHTEN IN DE PERS

Dinsdagavond hebben fractie en bestuur met elkaar vergaderd. Tijdens deze vergadering hebben we ook een start gemaakt met de bespreking van de uitkomst van een bescheiden onderzoek onder een aantal leden. Daarbij kwam ook de deelname aan de komende raadsverkiezingen aan de orde.

Lees verder
16 maart 2017

KIEZERS EN CAMPAGNEONDERSTEUNERS BEDANKT!!!!!

Foto: SP-Deventer

Landelijk stabiel, in Deventer met een plusje. Bedankt! De strijd gaat door!

Lees verder
20 februari 2017

AFDELING DEVENTER MET VOLLE BUS NAAR ZORGFONDSDEBAT!

Foto: Johan van der Veen / eigen foto

Op zaterdag 18 februari namen we samen met de afdeling Raalte deel aan de tweede landelijke manifestatie van het Nationaal ZorgFonds. Onze bus was goed gevuld. Ruim op tijd waren we in de grote tent op het Malieveld aanwezig. De stemming zat er goed in, toen de fractieleiders van 50-Plus, GroenLinks, PvdA en SP met elkaar in debat gingen over de mogelijkheden van het Nationaal ZorgFonds. En het werd duidelijk: GroenLinks en PvdA draaien. Emile Roemer was helder, krachtig en gedreven. Na het debat gingen we met 10 000 mensen op pad voor een fantastische demonstratie. Moe maar voldaan kwamen we iets voor zessen weer in Deventer aan.

Lees verder
23 januari 2017

FANTASTISCHE NIEUWJAARSBIJEENKOMST!

Foto: SP

Op vrijdagavond 20 januari hield de SP Deventer haar nieuwjaarsbijeenkomst. Voorafgaande aan deze bijeenkomst aten meer dan 20 leden van de afdeling gezellig in restaurant La Sardegna.

Lees verder

Pagina's

U bent hier