h

Nieuws van de afdeling

29 april 2022

Nieuwe Economie Publieke Bank basisinkomen

VAN WIE WORDT ONS GELD! SAMEN RIJK?

Lees verder
20 april 2022

Terug in de raad

Op woensdag 13 april zijn onze raadsopvolgers in de gemeenteraad van Deventer benoemd (van rechts naar links, Cees Sterkenburg, Taar Zonnemaan en Wieland Koornstra) Ons raadslid Kees de Kok (Links) was al eerder op 31 maart benoemd in de raad. We hebben er erg veel zin in om het socialistiche gedachtengoed steeds meer te laten doordringen in de Deventer gemeenschap. We gaan ons daar de komende 4 jaar hard voor maken, zowel binnen de raad als op straat.

Lees verder
24 januari 2022

Verkiezingsprogramma 2022-2026

De SP Deventer wil een rechtvaardiger en eerlijke samenleving waar het, voor iedere inwoner, prettig leven is. Dat is gelijk ook de belangrijkste reden om mee te doen aan de verkiezingen voor de gemeenteraad in 2022. Als actiepartij blijven we voortdurend de straat op gaan om te horen wat inwoners als belangrijk ervaren. Raadsdeelname is voor de SP een middel om, de op straat gehoorde wensen, meer invloed uit te laten oefenen op de besluitvorming.

Lees verder
12 januari 2022

OPROEP toeslagenaffaire

Foto: SP

OPROEP: de SP afdeling Deventer roept slachtoffers van de toeslagenaffaire in de gemeente op zich te melden om samen een vuist temaken. Mail uw contactgegevens naar: deventer@sp.nl

Lees verder
14 december 2021

Pointer uitzending over overgewicht

Bekijk hier: https://www.npostart.nl/pointer/13-12-2021/KN_1727124  de uitzending van Pointer met cijfers over het probleem van toenemend overgewicht in Nederland. Hierin komen cijfers uit Deventer in voor en een interview met de huidige D66 wethouder die hierover gaat, oordeel zelf.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

Neem contact op

U bent hier