h

Nieuws van de afdeling

19 augustus 2023

GA MEE NAAR HET PRINSJESDAGPROTEST OP 17 SEPTEMBER!

Foto: SP

Op de zondag voor Prinsjesdag komen wij op voor Nederland. Want het is tijd voor verandering! Onze samenleving en voorzieningen zijn door de politiek van Rutte jarenlang afgebroken. Het is genoeg geweest. Nederland kan zoveel beter als we opkomen voor onszelf en elkaar. Voor onze zorg, natuur en volkshuisvesting. Daarom komen we op 17 september op voor Nederland! Samen laten we zien dat het anders kan en dat het anders moet!

Lees verder
19 juni 2023

Meldpunt WMO

Foto: SP

Problemen met de WMO? Er zijn bij ons klachten binnen gekomen over de huishoudelijke ondersteuning van de WMO. Hebt u al te weinig hulp? Krijgt u ook steeds minder uren thuishulp? Worden de thuishulpen fatsoenlijk betaald? Dan zijn we op zoek naar uw verhaal!

Lees verder
6 februari 2023

Ga mee naar het Volksprotest in Amsterdam op 11 februari!

Foto: SP

Op 11 februari is het grote Volksprotest waarin we actie voeren voor het nationaliseren van onze energie! Vanuit Zutphen en Deventer rijden er bussen naar het Volksprotest op het Beursplein in Amsterdam. Wil je mee met de bus? Geef je hier op! deventer@sp.nl

Lees verder
25 januari 2023

Nieuwjaarsbijeenkomst met Renske Leijten

Foto: SP

Vrijdagavond 27 januari is Renske Leijten – heldin van het Toeslagenschandaal – te gast in De Hip! Het evenement van 19.00 tot 21.30 is gratis toegankelijk voor iedereen, wel of geen SP-lid.

Lees verder
29 november 2022

Nationaliseren Energie Avond

Foto: SP

Kom vrijdag 16 december naar onze lokale avond over het nationaliseren van onze energie.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier