h

Bestuur Deventer status mei 2020

Voorzitter

Cees Sterkenburg. Al mijn hele leven socialist in hart en nieren, maar pas sinds begin 2014 lid van de SP. Als huidige voorzitter van de afdeling en werk hard (met vallen en opstaan) om Deventer SP weer een volwaardige afdeling te laten zijn. Samen met de nieuwe kandidaat-bestuursleden moet het lukken weer mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen

Algemeen bestuurslid

Yasser Abdi, Ik ben 40 jaar oud en woonachtig in Voorst. Ik maak al geruime tijd deel uit van het huidige afdelingsbestuur. Als flexwerker weet ik maar al te goed wie de rekening betaalt van de markt-werkingsellende. Samen met de andere kandidaten zal ik mij inzetten voor een sterke SP in Deventer.

Penningmeester

Harry Delsink. Vroeger werkzaam bij AKZO en actief vakbondsman voor de FNV. Al enkele jaren gepensioneerd, maar ook al enkele jaren actief als penningmeester voor de SP-afdeling. Wil dat graag nog een aantal jaren blijven doen voor SP Deventer.

Interim algemeen bestuurslid

Danny Haulussy. Gepensioneerd leraar Nederlands. Socialist met passie en al jaren lid van de SP. Het is belangrijk dat het socialistische geluid ook weer gaat klinken in de Deventer raadszaal. En daar ga ik mij actief voor inzetten.

Interim organisatiesecretaris / webmaster

Kees de Kok, SP lid sinds 2003, Actief lid sinds vorig jaar mede om een tegenwicht te bieden aan het populisme van FVD en de PVV. Zie het als een opdracht om te zorgen dat de SP weer vertegenwoordigd raakt in de gemeenteraad van Deventer.

Neem contact op

U bent hier