h

Bestuur Deventer 2022

Voorzitter en raadsopvolger

Cees Sterkenburg Al mijn hele leven socialist in hart en nieren, maar pas sinds begin 2014 lid van de SP. Als huidige voorzitter van de afdeling en werk hard (met vallen en opstaan) om Deventer SP weer een volwaardige afdeling te laten zijn. Samen met de nieuwe kandidaat-bestuursleden moet het lukken weer mee te doen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Contact: 0655716753

Algemeen bestuurslid

Danny Haulussy Gepensioneerd leraar Nederlands. Socialist met passie en al jaren lid van de SP. Het is belangrijk dat het socialistische geluid ook weer gaat klinken in de Deventer raadszaal. En daar ga ik mij actief voor inzetten.

Algemeen bestuurslid en raadsopvolger

Wieland Koornstra Ingenieur/adviseur duurzame energie. Na ruim 2 decennia lidmaatschap van de SP eindelijk dit jaar actief geworden met het doel de SP weer een podium te geven in de Gemeenteraad van Deventer. Een eerlijk, rechtvaardig en sociaal geluid terugbrengen in de raad is namelijk hard nodig. Met het nieuwe bestuur, een lijst vol gemotiveerde kandidaten en onze leden, gaan we samen voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022!

Penningmeester

Sanne Dasselaar  Ik zit in een rolstoel omdat ik niet kan lopen, hierdoor denken mensen al snel dat je niks kan, graag bewijs ik het tegendeel. In 2013 ben ik een actie gestart om het treinstation in Raalte toegankelijkheid te maken voor mensen met een beperking. Ik ben er zelfs voor naar Den Haag geweest samen met een groep medestanders. Eind 2014 stond er een brug zodat nu IEDEREEN kan in en uitstappen in Raalte.

Algemeen bestuurslid en raadsopvolger

Taar Zonnemaan Ogenschijnlijk kunnen we ellende bij de buren, en in andere landen, ontkennen. Niemand loopt te koop met eigen (kennis)armoede en bijkomende schade aan emoties, netwerk, relaties, gezin, bezit, opleiding, gezondheid, en wie dat wel doet, ontvriend of cancel je even. De werkelijkheid is dat alleen wanneer íeder een menswaardig bestaan leidt, via beleid dat grondrechtelijke en mensenrechtelijke pretenties, eh, ik bedoel beloftes, nakomt door ze in ieders dagelijkse praktijk uit te voeren -dus: fysiek ervaren van zekerheid van voedsel, wonen, adembare lucht, zorg, informatie, scholing, vervoer, zinvol werk en vrije tijd- alleen dan zal dat waar we naar verwijzen als onze samenleving plaatsmaken voor een succesvol geheel. We zijn veel beter te pruimen mét de garanties en de geruststelling van een nagenoeg onfeilbaar fundament. Waar zijn we mee bezig dat dit niet voor elke aardbewoner is geregeld, uit respect en begrip dat een mens de ontwrichting die onzekerheid met zich meebrengt niet bovenop onvermijdelijke tegenslagen kan hebben!?

Contact: 0628767681

Organisatiesecretaris / Webmaster / gemeenteraadslid

Kees de Kok

Ik ben sinds 2004 lid van de SP omdat ik Gelijkwaardigheid, Menselijke Waardigheid en Solidariteit heel belangrijk vindt. Ik ben sinds 2018 betrokken bij de partij in Deventer en ben er klaar voor om bovenstaande in de raad handen en voeten te gaan geven. Heb er veel zin in om op te komen voor onze inwoners die dat zelf om wat voor reden dan ook niet kunnen. Mijn opleiding en werkervaring geven me vertrouwen dat dit ook gaat lukken de komende vier jaar.

Contact: k.de.kok@deventer.nl

Neem contact op

U bent hier