h

ROOD

Rood
Even voorstellen

ROOD is de meest actieve politieke jongerenorganisatie van Nederland en voert actie om Nederland menselijker en socialer te maken. Misstanden worden opgespoord en aan de kaak gesteld. ROOD laat samen met jongeren zien dat er veel veranderd kan worden als je dat samen doet. Samen gaan we de strijd aan tegen onrecht, discriminatie en asociale plannen.

De organisatie

In veel steden en dorpen zijn lokale ROOD-groepen actief. In deze groepen zijn de jonge, actieve SP-ers georganiseerd die in actie willen komen voor een beter Nederland. De groepen zijn het fundament van de vereniging. Zij staan dicht bij de jongeren en weten wat er speelt in hun woonplaats. Zo kunnen we door het land samen met jongeren optrekken om misstanden aan te pakken.

En jij?

ROOD strijdt elke dag voor een menselijker en socialer Nederland. Maar dat kunnen we niet alleen. Wil jij ons steunen en ons nog groter maken? Sluit je dan aan! Wil je ook actief worden? Dan kan dat op vele manieren. Je kan je aansluiten bij de lokale ROOD-groep. Vind je het leuk om stukken te schrijven? Dan kan je terecht bij de redactie van de Code ROOD. Ook kan je actief worden bij het webteam en meehelpen bij het onderhouden van onze website. Ben je handig met de camera? Dan kan je helpen bij het ROOD filmteam. En natuurlijk ben je altijd van harte welkom op de scholingen en bijeenkomsten die we organiseren.

Wil je nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via ROOD@sp.nl of (088) 243 55 57.

U bent hier