h

Help mee

Zie je de SP graag groter en sterker worden? Je medewerking is heel erg welkom!
De SP is een partij die staat voor een sociale en solidaire samenleving. Veel mensen vinden dat belangrijk. Wil jij ook bij een succesvolle en groeiende politieke partij horen die zich onderscheidt van alle andere partijen? Sluit je dan aan bij de SP. De SP is altijd actief, ook als er geen verkiezingen zijn. En jij kunt helpen!
 
In Deventer kun je de handen uit de mouwen steken bij de SP-campagne, helpen met de huis-aan-huis verspreiding van folders, affiches plakken, bezorging van de Tribune of andere werkzaamheden
 
 

SP folderaar / ZO KRANT BEZORGER

De SP voert regelmatig actie. Eén vorm van actievoeren is huis-aan-huis folderen bij bijvoorbeeld landelijke acties als 'Bastaa' of rond verkiezingen. Tevens verspreidt de SP twee keer per jaar de Zo-krant, een huis-aan-huis blad.
 
Voor het folderen zoeken we altijd veel mensen, want veel handen maken het werk lichter. Het meest ideaal zou zijn dat we in iedere wijk meerdere personen hebben die ons daarbij helpen, zodat je aleen je eigen en omliggende straten hoeft te doen.
 

(Reserve) Tribune bezorger

De Tribune is het vierwekelijkse magazine van de SP. Met de Tribune en onze nieuwsbrief „Spotlicht” houden we leden op de hoogte van alle ontwikkelingen in de SP en de samenleving.
 
We zoeken bezorgers én reserve-bezoekers zodat dit maandelijks terugkerende klusje soepel en snel geklaard kan worden. Afhankelijk van de grootte van de wijk kost je dit één tot drie uurtjes in de maand. Indien je kiest als reserve te fungeren kun je opgeroepen worden indien een reguliere bezorger uitvalt in geval van ziekte.
 

Meedoener

Ben jij iemand die gespecialiseerd is op een bepaald gebied en wil je je kennis en ervaring met ons delen? Blink je uit in iets dat je hier nog niet hebt gelezen en beteken je graag wat voor de afdeling? Heb je ervaringen opgedaan (positief of negatief) en is het belangrijk dat wij dat weten? Laat het ons weten!
 

Hulpdienst medewerker

We zoeken ook nog meerdere mensen voor onze hulpdienst.
Vind je het leuk om met mensen in contact te komen, heb je begrip voor mensen met problemen en weet je een beetje de weg bij de instanties? Meld je dan aan je hulp is nodig!
 

Wij horen graag van je!

Stuur een bericht naar deventer@sp.nl als je wilt helpen of vragen hierover hebt. 

U bent hier